"På denne siden av himmelen finnes et sted som kalles Regnbuebroen. Når et dyr, som har vært spesielt knyttet til noen her dør, reiser det til Regnbuebroen. Der finnes enger og åser tilgjengelig for alle våre spesielle venner, hvor de kan løpe og leke sammen. Det er rikelig med mat, vann og solskinn, og våre venner er varme og komfortable.

Alle dyr som har vært syke blir friske igjen. De som har vært såret eller mishandlet blir hele og sterke igjen, akkurat slik vi husker dem i drømmene våre fra gamle dager. Dyrene er lykkelige og fornøyd, med unntak av en ting; hver og en av dem savner noen som var dem spesielt nær, og som de måtte etterlate.

Alle løper og leker de sammen, til dagen kommer hvor et av dyrene plutselig stopper opp og ser ut i horisinten. Øynene er klare og oppvakte. Den ivrige kroppen sitrer. Plutselig setter dyret i sprang bort fra gruppen, det flyr over det grønne gresset, fortere og fortere.

Du har blitt sett, og når du og din spesielle venn endelig møtes, smelter dere sammen in en lykkelig omfavnelse, for aldri å bli skilt fra hverandre igjen. Lykkelige kyss regner over ditt ansikt; dine hender stryker igjen det elsked hodet, og nok en gang ser du inn i de trofaste øynene til ditt kjære dyr. Lenge har dere vært fra hverandre i livet, men i hjertene deres har dere alltid vært sammen

Så krysser dere Regnbuebroen sammen..."

forfatter ukjent


Her kan dere lese litt om våre kjære som venter på oss ved Regnbuebroen <>